Bitterfroken

Mår bättre än på länge

Jag mår faktiskt bättre än jag gjort på länge. De depressiva tankarna kommer allt mer sällan, jag känner mig fri och jag känner mig tacksam.
är också otroligt nöjd över mig själv då jag helt på egen hand lyckats gå ner 14kg, inte helt dåligt va? Jag älskar min träning och jag älskar att äta nyttigt. Tänker tillbaka hur jag levde förut med McDonalds och annan skit var och varannan dag, hur kunde jag? Nu är jag visserligen galet sugen på McDonalds, de ska jag inte sticka under stolen med, men skillnaden nu är att jag KAN hålla emot utan större problem, förut kunde jag inte släppa tankarna när de väl dragits åt ett håll..
ännu fattas det ca tre kilo innan jag når den vikt jag sett fram emot sen jag började.. Eventuellt kanske jag går ner ytterligare efter det, jag låter det vara osagt ;)
 
Annars flyter väl saker på som vanligt i livet, eller inte helt som vanligt. Det finns en sak som gör mig ledsen och orolig och det är att jag känner mig bortglömd av min bästis. Från att ha setts varje dag (mer eller mindre) så ses vi  nästan aldrig längre, vi hörs knappt ens.. Det känns som att jag blivit en tjatig igel, många gånger får jag inte ens svar på frågan om vi ska ses.. Jag gör som jag alltid gör, drar mig undan och är ledsen för mig själv!