Bitterfroken

Blir så jävla trött på mig själv

Det har inte direkt hänt något mer sen sist jag skrev.. Jag har i förra veckan varit iväg och grillat och haft det mysigt vid sjön tillsammans med J. I någon dag efter gick jag som i lyckorus och kände mig så kär, ända tills jag på nytt blev avvisad och dissad. Jag orkar inte.. Varför kan han locka mig till sig så lätt och varför varför varför springer jag till honom så fort han viftar med lillfingret. Jag är mest arg på mig själv som inte är stark nog att bryta mig loss. Jag vet att jag inte kan få honom att ändra sig och jag vet att det aldrig kommer bli vi, trots det hoppas jag hela tiden.. Det där jävla löjliga hoppet. Jag vill inte sitta känslomässigt fast vid någon som inte alls är intresserad av- och respekterar mig som person. Trots att jag vet allt det här kan jag inte se mig själv utan honom, samtidigt är jag så motstridig i mina tankar, jag "har" honom ju enbart när det passar honom.. Övrig tid skiter han i mig, då är jag luft, allt annat är viktigare för honom än att umgås med mig.
Jag är 25 år, 25 år och vill ha hus och barn och hela köret.. Det rimmar illa med att jag hela tiden fastnar vid fel människor. Jag är så less på mig själv, vill inte se på mig själv, vill bara glömma hur misslyckad jag är..

Dejting.. Ja jag försöker iaf..

"Dejtade" i fredags.. Hela dagen på jobbet gick jag och `byggde upp ångesten, försökte komma på ursäkter till att slippa, lite huvudvärk hade jag nog om jag kände efter.. Tog till slut mod till mig och ljög inte ihop någon historia. Vi möttes utanför mitt jobb och han var trevlig, men som vanligt är jag fullständigt iskall. Känner ingenting.. Varför kan jag inte få tycka att det är roligt? Spännande? Mysigt? Varför kan jag inte få bli hejdlöst kär igen? Jag är så trött på att inte känna känslor. I och med detta hänger jag mig lätt fast vid någon jag känt något för även om själva "förhållandet" i sig liknade kattpiss, men bara att jag kände något är ju jävligt stort och jag tror att jag saknar honom så mycket. Just nu har han en period där han bryr sig om mig igen, jag smälter samtidigt som jag blir så arg på mig själv. Jag vet att jag mår dåligt av det men trots det längtar jag efter honom så att det värker i mig!