Bitterfroken

En nystart..

Jag har startat en ny blogg där jag inte tänker vara anonym. Givetvis kommer den inte bli fullt lite utläggande som den här bloggen och jag kommer säkert skriva i den här med då och då när jag vill få ur mig de värsta sakerna!
Vill ni ha adressen till nya bloggen kan ni väl skriva en kommentar så skickar jag länken via mail? :)
kram <3

Vill resa bort!

Det är sällan jag vågar känna efter hur jag mår, försöker hela tiden fly undan känslorna. Idag är en sån dag jag bara mår fruktansvärt. Jag håller ihop mig utåt sett, men på insidan är det kaos.
Just nu önskar jag att jag bara kunde ta en sista minuten någonstans och bara få vara. Ingen känner mig, ingen vet vem jag är, bara kunna få ro. När jag var utomlands i somras levde jag relativt normalt och det var så skönt! Jag åt flera gånger per dag och kände mig fridfull. Visst, det var ångestladdat med maten även då, men jag klarade av att bortse från känslorna och mådde riktigt gott. Jag tror verkligen det skulle göra mig gott med en resa, men har inga pengar alla (900:- på kontot. "Yey").
Vet ju samtidigt att det är lönlöst att fly, det kanske hjälper för en kort stund, men aldrig i längden. Jag behöver arbeta med mig själv på hemmaplan för det är ju här alla bekymmer finns.
 
Jag känner bara sån stress för att jag inte har pengar. Tack och lov är alla räkningar betalda i alla fall och det är väl det viktigaste.