Bitterfroken

48kg

Okej, imorse stod vågen på 48,4kg.. Vet inte hur jag ska reagera, bli glad, bli ledsen, bli orolig? jag älskar att vara smal, men jag vill ju inte bli FÖR smal vilket jag faktiskt är nu.. Dock är jag livrädd att gå upp i vikt. Nu mera tycker jag 55kg (som för längesen var min absoluta drömvikt) alldeles för mycket! Jag kan inte sluta gå ner, det blir som en tävling mot mig själv, hur mycket kan jag gå ner? Blir rädd för vart det här ska sluta.. Är jag sjuk? Antagligen....

Thin

Oj, idag stannade vågen på 49,9kg och jag har sammanlagt gått ner 27kg.. Fick en klump i magen. Jag FÅR INTE och jag VILL INTE gå ner mer, men jag kan inte kontrollera det.. På tre dagar har jag gått ner 0,6kg! Har blivit "expert" på att äta kalori- och kolhydratssnål kost. Jag håller mig relativt mätt, men får inte i mig den energi jag behöver.. 
Med tanke på min morgonvikt tog jag faktiskt frukost, så idag blir det frukost, lunch och middag. Känner lite oro över det, men som sagt.. Kan inte väga på 40kg till mina 171cm.. Vill inte se allt för sjuklig ut!
 
har lovat mig själv att någon dag här plocka en liten godispåse och unna mig. Blandade känslor inför det. Är så rädd att inte kunna kontrollera mig, att det ska bli som innan viktnedgången!