Bitterfroken

Konsten att inte lyckas så bra

Tog mina sömntabletter för typ en halvtimme sen (ja, jag tog två igen, rätt skönt att bli lite mosig i huvudet och slippa alla tankar för en stund), ligger nerbäddad i sängen nu och väntar på att bli trött. Tänkte spela lite spel på ipaden innan jag somnar :)
 
Gud vad grinig jag blev förut förresten. Tänkte jag skulle slänga ihop ett formbröd till frukosten imorgon så det gjorde jag.. När jag skulle flytta över det till gallret för att svalna gick det av på mitten. Jaja, de funkar väl att skära skivor ändå tänkte jag. Lät det svalna en stund och skulle sen skära upp det. Några skivor gick bra, sen smulade sig skiten mest och gick sönder.. Fick ut kanske tio skivor. Skulle torka av spisen då jag HATAR när det är rörigt och vill inte komma upp till ett kaos imorgonbitti. Råkade då stöta till skärbrädan där brödet låg så ALLT åkte i golvet och brödet gick ju i tusen smulor (haha, nytt uttryck). Här hade jag kunnat bli rysligt arg, men jag suckade mest och kände mig bedrövad, massa råvaror åt skogen bara och jag som har så dåligt med pengar :( Tre skivor lyckades klara sig i alla fall så de blir ju spännande att prova dem imorgon i alla fall ;) resten var bara att samla ihop och kasta i soporna, tog ett varv med dammsugaren också eftersom det var smulor i hela jäkla köket (förlåt grannarna). 
Har i övrigt förberett det mesta inför frukosten imorgon.. Imorse var jag så trött att jag knappt orkade röra mig när jag vaknade, imorgon behöver jag inte anstränga mig allt för mycket då det som går att ha framme är framme :)
 
Nu ska jag gå ut och röka en sista gång innan jag gör ett sovförsök. Godnatt! <3
puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: