Bitterfroken

Ångest

Hade sån hemsk ångest tidigare ikväll, visste knappt vart jag skulle ta vägen. Försökte verkligen fokusera på annat, rökte alldeles för mycket, tog en dusch. Inget hjälpte så jag tog en Atarax och tack och lov hjälpte det.
Som vanligt dök ångesten upp efter att jag ätit och som vanligt handlade inte ångesten om att jag ätit utan om att jag ville ha mer, mer, mer, bara länsa allt som finns, vräka i mig. När jag hindrar mig själv mår jag alltid så jävla dåligt. Ibland känner jag mig som en hetsätare gömd i en anorektikers kropp. Blir galen ärligt talat. Är så trött på sjukdomen och jag är så trött på att jag inte är stark nog att bli frisk. 

Kommentarer
Postat av: Ida

Haft en bra dag? :)

2014-02-15 @ 22:51:32
URL: http://www.idagrunn.blogg.se/
Postat av: Tove

Fin blogg

2014-02-16 @ 09:41:11
URL: http://Tovestranden.blogg.se
Postat av: Tove

Fin blogg

2014-02-16 @ 09:42:24
URL: http://Tovestranden.blogg.se
Postat av: Katta

Hej grymt fin blogg du hare <3 Kolla gärna in på min och va med i helgens blogg :D http://shettisdrottning.blogg.se/
Ha det bra kram från Katta <3

2014-02-16 @ 11:00:44
URL: http://shettisdrottning.blogg.se
Postat av: bulldozer.blogg.se

Du är stark, tro mig! Och jag har ingen aning men anledningen till att du "vill ha mer, mer, mer" kanske är för att du helt enkelt fortfarande äter för lite? Bara en tanke.

Svar: Jo, de är ju tyvärr så att jag fortfarande äter för lite, har dessutom börjat dra ner på maten igen. Hatar att jag känner att det bär iväg åt fel håll :S kram
Nellie

2014-02-16 @ 13:48:18
URL: http://bulldozer.blogg.se/
Postat av: V

Om du börjat äta sertralinen nu kan det vara den som ger väldigt mycket ångest innan den börjar verka positivt. När jag började med den tog det tre veckor innan det började vända, första veckan var värst och jag låg mest i sängen med täcket över huvet..De två andra var mest likgiltiga. Håll ut, det blir bättre! Jag hade googlat mycket då jag var jätteskeptisk till att börja med SSRI och läste flera "de va som att det en dag bara helt plötsligt hade vänt" och jag känner igen det, en dag efter ca tre veckor var det som att någon drog upp gardinen. Jag åt bara sertralin i tio månader sen slutade jag, det var som att den tog mig ut ur de mörkaste hålet och när jag (tillsammans med kbt) kände att livet vänt mot det bättre slutade jag och det har gått bra =) Lycka till!

2014-02-16 @ 14:11:32
Postat av: En flicka som är stark

Du är stark nog - det vet jag!

Svar: Tack!! Styrkan kommer nog tillbaka så småningom hoppas jag! Kram!
Nellie

2014-02-17 @ 17:07:55
URL: http://enflickasomarstark.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: