Bitterfroken

Domen

Idag var jag till ÄS enheten och fick min "dom". Jag har ganska allvarlig anorexia, trolig dystymi och ångest samt inslag av tvång. Alltså, det känns så overkligt. Känner mig inte så sjuk som jag faktiskt är. Har återigen intalat mig själv att jag "har kontroll", men de har jag inte..
Kommer i alla fall få hjälp nu, men det är väntetid. Under tiden ska jag försöka ta tag i mig själv IGEN. Jag måste klara det här, hur svårt det än är! Jag vill bli frisk! 

Kram <3

Kommentarer
Postat av: Jag

Hoppas det går bra för dig! Ta hand om dig själv, och kom ihåg att du är jätteduktig.

Svar: Tack <3
Nellie

2014-02-18 @ 17:26:26
URL: http://viglider.blogg.se
Postat av: A

Samtidigt som det inte är roligt att veta att man är sjuk så måste det ändå på något sätt kännas rätt skönt att få det bekräftat att det är "på riktigt" och inte något man "hittat på" själv och att man bara går och tycker synd om sig själv och egentligen skulle kunna orka mer än vad du gör. Och nu kommer du att få hjälp. Okej att du får vänta, men till sist kommer du att få hjälpen!
Kram!

Svar: Ja, det känns skönt. Har precis som du skriver gått omkring och trott att jag "bara hittar på" och att jag inte är sjuk på riktigt. Det är liksom en lättnad att kunna släppa den tanken och känslan. Kram
Nellie

2014-02-18 @ 21:47:38
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Helene

Vilken sorts hjälp kommer du att få? Kommer det bli slutenvård/dagvård eller annat? Bra gjort av dig att ta steget tycker jag!
Kram

Svar: Vet inte exakt än, men psykolog vet jag i alla fall. Tack, det känns skönt med samtidigt otroligt läskig. Jag ser mig inte som "så sjuk" men samtidigt kan jag inte bryta det här själv :( kram
Nellie

2014-02-19 @ 09:24:10
URL: http://helenesoderberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: