Bitterfroken

Nyfiken

Vilka är ni som läser min blogg? Är nyfiken på er! Är ni själva sjuka- eller håller på att tillfriskna från en ätstörning? Berätta gärna lite om er själva (om ni vill givetvis). Är alltid intresserad av nya människor och tycker det vore kul om vi kanske kan peppa/stötta varandra. Dela gärna med er av er blogg om ni har någon, vill ha lite nytt att läsa :)
kram på er!

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej,
Jag heter Helena och har kikat in här o läst din blog under ungefär en månads tid nu. Tycker så oerhört synd om dig som inte verkar få den hjälp o stöd du faktiskt behöver!
Jag har en äs och har precis börjat träffa en terapeut samt dietist för att försöka bli av med detta jobbiga hjärnspöke. Jag har haft dessa tankar/problem fram o tillbaka i 13år(är 25år).
Kämpa på tjejen!! <3 KRAM

Svar: Hur tycker du att hjälpen fungerar för dig? Jag hoppas att du kommer få rätt hjälp, du är värd ett bra liv utan ätstörning. Jag hoppas att hjälpen kommer fungera även för mig, men tyvärr är jag ju inte fullt motiverad och är fortfarande alldeles för rädd för att bli frisk. Dock har jag börjar få mer och mer friska tankar igen. Det brukar vara så för mig att till slut får jag nog och börjar äta bättre igen, så nu väntar jag på att den stunden ska komma :)Kram
Nellie

2014-03-19 @ 08:27:45
Postat av: Helena

Jag vill tro att det kommer hjälpa mig på vägen mot ett friskt liv! Än så länge känns det bra, men det kommer ju alltid dagar när motivationen tryter och det mesta känns hopplöst och ångestfyllt. Men det gäller bara att kämpa på, även om det just i den stunden känns tungt.
Jag känner så väl igen mig i det du skrev att "man till slut får nog och börjar äta bättre". Precis så har det varit för mig med.
Jag hoppas innerligt att din stund kommer inom en snar framtid så att du kan fortsätta din resa mot ett friskt liv!! För vi är värda så mycket mer än detta. Kram

2014-03-19 @ 11:21:46
Postat av: Maja

Ja, jag är då Maja. En lärarstudent i Göteborg (andra terminen så är fortfarande ganska ny....). Fick min anorexia-diagnos för 7 år sedan (nästan exakt...) och har väl jobbat med att bli frisk sedan dess. Dock har jag alltid bara kommit till det där mellanläget - en ätande anorektiker. Nu är jag nere i en liten djupare svacka men för två månader sen skickade jag en egenanmälan till Mandometerkliniken i Alingsås som jag då hoppas ska kunna hjälpa mig.
Massa kramar!

Svar: Starkt att du ber om hjälp igen. Det absolut största steget är ju att bli medveten och att ha viljan och motivationen att bli frisk, hur rädd man än är. Har du fått några tips för hur du ska göra mot den där känslan av att vara en ätande anorektiker? Känner mig nämligen precis likadan. Det känns så svårt att komma bort från det där, svårt att släppa den här kontrollen.Kram!
Nellie

2014-03-19 @ 12:29:07
URL: http://nolicedere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: